Steps-fashion-wit.png

CKS

CKS is een stoer en hip Belgisch merk dat graag gebruik maakt van kleuren en gedurfde print combinaties.

ICHI

ICHI is een creatief, trendy en jong modemerk uit Denemarken. De vrouwelijke eigengemaakte prints geven een unieke eigenheid aan hun product.

La Fée Maraboutée

La Fée Maraboutée bezit een elegante en vrouwelijke stijl. De jurken zijn bij dit Franse merk hun beste troef.

MAC

Dit Duitse broekenmerk heeft de perfecte balans tussen pasvorm en prijs/kwaliteit.

Nathalie Vleeschouwer

Nathalie Vleeschouwer is een Belgische ontwerpster die graag speelt met kleuren en prints. Het merk gaat over het op en top vrouw zijn en wordt bovendien in eigen land geproduceerd met de beste kwaliteitsmaterialen en goede pasvormen.

Nick jean

Dit Nederlands merk is een kwalitatief hoog broekenmerk uitgevoerd in de nieuwste ontwerpen en details. Hun voornaamste doel is om vrouwen een broek te bieden met de perfecte pasvorm, in de mooiste kwaliteiten voor een betaalbare prijs.

Sandwich

Sandwich is een Nederlands merk met een hele duidelijke stijl en die veel aandacht geeft aan detail. 'clothes that can be worn everyday without being everyday'

Summum

Summum is een Nederlands merk met veelzijdige collecties, die allerminst voorspelbaar zijn waardoor hun gebruik van prints soms verrassend uit de hoek kunnen komen.

Tramontana

Tramontana biedt kleding met wat extra's waarin je je op en top vrouw voelt.Voor de energieke en zelfverzekerde vrouw, die plezier aan kleding beleeft en er goed gekleed uit wil zien.

Minus

Minus is een Scandinavisch merk dat er van houdt om zaken te doen met mode, flair en de gedeelde ervaring om de vrouw van vandaag te zijn.
Ze houdt van Minus omdat Minus haar stijlvolle, trendy keuzes geeft om zichzelf te zijn.

Kaffe

Kaffe biedt de natuurlijke vrouw een moderne Scandinavische stijl. De collecties bestaan uit tijdloze klassiekers met mooie vrouwelijke details. De klant van Kaffe is een natuur vrouw en leeft een harmonisch leven in balans met zichzelf en haar omgeving.

Para Mi

Para Mi ontwerpt en produceert perfecte pasvorm, comfortabele en hoogwaardige damesbroeken met een eigentijdse look en feel.

Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website.